Wat doen wij?

Interieurstyling

Op basis van alles wat jij mooi vindt stel ik een passend ontwerp en advies samen dat helemaal aansluit op de ruimte(n) en jouw wensen. Zo wordt het helemaal jouw eigen plek zonder dat je hoeft te dealen met keuzestress. Fijn, toch?
Stijlbaar is voor allerlei ruimten inzetbaar, zowel groot als klein en zowel particulier als zakelijk. Zo ben ik ook in te zetten om kantoorruimten of ruimten in verzorgingstehuizen tot een fijne verblijfsplek te stylen.

Contact
Marbel keuken

Vastgoedstyling

Het is gebleken dat de eerste 10 seconden bij 80% van de bezichtigingen de doorslag geven! Het juist inrichten van jouw verkoopwoning is dus van belang om met meer succes te verkopen. Bij vastgoedstyling gaat het om het benadrukken van de pluspunten van de woning, waardoor een breder publiek aangesproken kan worden.

Binnen 2 dagen maak ik de woning helemaal verkoopklaar en verzorg ik de foto’s voor bij de verkoopadvertentie. Er wordt hierbij volledig gericht op focuspunten zoals de ramen en lichtinval, maar ook ruimten als de keuken, badkamer, tuin en authentieke elementen van de woning. Stijlbaar is aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten (www.cnvv.nl), welke de kwaliteit en continuïteit waarborgt.

Over stijlbaar

Woningfotografie

Wil je mooie beelden van jouw woning, bijvoorbeeld omdat deze in de verkoop gaat? Ook daar heb ik oog voor! Door de lens heen vind ik interieur nog net zo interessant en dit leg ik dan ook graag vanuit de mooiste hoeken vast.

Contact
Fototoestel
Foto adviseren

Adviseren

Wil je je graag zelf bezighouden met de inrichting van je (nieuwe) huis, kantoorruimte of een andere plek, maar vind je het lastig te bepalen wat mooi past of hoe je de ruimte het best benut?

Ik kan een advies opstellen om je de juiste handvatten te geven om een plek zo fijn mogelijk in te richten. Zo krijg je net even een andere invalshoek, waardoor het inrichten gemakkelijker wordt.
Een interieur van Stijlbaar kenmerkt zich door haar eenheid. Door het combineren van verschillende stijlen, kleuren en materialen ontstaat de perfecte balans in elk interieur.

Contact

Werkwijze

Eerst leer ik jouw wensen en ideeën kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Welke stijlen, kleuren en materialen vind je mooi? Welke functie heeft een bepaalde ruimte? Op basis van het gesprek maak ik een presentatie van een ontwerp of advies, waarna ik aan de slag ga met de uitvoering hiervan. Ten slotte ga ik jouw nieuwe interieur afstylen.

Samen kunnen we jouw stijl helemaal terug laten komen in het interieur zodat het helemaal als jouw plek voelt.

Meer over Stijlbaar

Enthousiast geworden? Laten we een kennismakingsgesprek inplannen!